Myślisz – „torebka”, mówisz – „przekąska”! Lider rynku bakalii marka Bakalland podjęła współpracę z marką O bag, specjalizującą się w konfigurowanych modnych akcesoriach. Wraz z początkiem roku nabywcy kultowych torebek O bag znajdą w środku idealną przekąskę Bakalland z linii „Chwyć&Jedz”. Współpraca marek nawiązuje do różnorodności zarówno torebek, jak i przekąsek, a także propozycji ich wspólnego zastosowania.
Chwyć i Jedz – marki Bakalland i O bag we wspólnej akcji przekąskowej
Orzechy, bakalie oraz ziarna wpisują się w obecne trendy przekąskowe, co widać u coraz większej liczby konsumentów. Bakalland swoją ofertą od lat przekonuje Polaków, że sięganie po przekąskę zapewnia szereg wartości odżywczych, które stanowią idealne uzupełnienie codziennego jadłospisu. Tym razem oprócz samej idei spożywania przekąski, Bakalland wspólnie z O bag namawia kobiety, aby ulubione orzechy, suszone owoce lub ziarna, zawsze nosić ze sobą w torebce. W torebce stworzonej na miarę potrzeb nowoczesnej kobiety, spersonalizowanej w konfiguratorze, w którym można wybierać spośród nieskończonej liczby możliwości. Przekąski z linii „Chwyć&Jedz” to porcje „na raz”, które idealnie zmieszczą się w każdej torebce. Wspólna akcja Bakalland i O bag ma przekonać kobiety do tego, aby w standardowym wyposażeniu swojej torebki zawsze znalazły miejsce na awaryjną przekąskę.
W ramach akcji do każdej torebki zakupionej w jednym z 8 salonów O bag Store oraz w sklepie online na obagstore.pl dodawana będzie przekąska z linii „Chwyć&Jedz” – lekko solona prażona kukurydza, chrupiąca, smaczna alternatywa dla klasycznych wyborów przekąskowych. Współpraca obu marek ma za zadanie uświadomienie konsumentkom wielu możliwości wyboru przekąski oraz torebki. W zależności od nastroju, okazji czy charakteru, kobiety mają szansę spersonalizować torebkę, zmieniając jej kolor, fason czy wygląd dodatków. Podobnie jest z przekąską, która może być mieszanką rozmaitości lub konkretnym wyborem rodzaju orzechów czy pestek, bardziej lub mniej chrupiąca, słona lub z delikatną słodyczą.